Symposium: de toekomst voor ondernemende mensen begint nu!

In Nieuws // on October 4th, 2014 // by // 2 Comments

rotonde

 

2 oktober 2014 rond de klok 14:00 uur verzamelden ondernemers en managers zich in het Isala Theater voor het CK-Motion mini symposium. Mensen die hun vizier  volledig op de toekomst gericht hebben en zich afvragen hoe zij het verschil kunnen maken. Op zoek naar tips en inspiratie over hoe zij hun bedrijven succesvol kunnen laten floreren. Hieronder een korte impressie en verslaglegging.

Read More →

HELP! Ik wil meer verkopen.

In Verkoop // on January 27th, 2013 // by // One comment

Wie staat er vandaag de dag nog te wachten op een hijgerige verkoper die je probeert te overtuigen van zijn/haar unieke aanbod? Niet voor niets hoorde je in het laatste decennium steeds vaker kreten als “stop selling” of de “verkoper is dood”. “Binden en Boeien” en het “Bouwen aan Relaties” zijn de nieuwe verkoopmantra’s. Maar hoe doe je dat? En wat betekent dat voor ons mooie verkoop vak? Hoe kan je in deze uitdagende tijden (mij hoor je het C woord niet gebruiken) je commerciële succes nog afdwingen?

Read More →

Vraag je klant om een introductie!

In Verkoop // on January 4th, 2013 // by // No comment

Het is heel goed denkbaar dat je (a) tevreden klanten hebt en dat (b) die klanten over een behoorlijk netwerk beschikken. Waarom zou je die twee gegevens niet combineren? Het restaurant waar ik laatst zo goed gegeten heb, wil ik immers met alle plezier bij jou aanbevelen.

Read More →

Sneller en beter leren met SQ3r

In Persoonlijke effectiviteit // on January 2nd, 2013 // by // No comment

Studeren staat veelal synoniem voor lezen. En niet zelden bevat de leerstof lange en complexe teksten. Als je zo’n tekst hebt gelezen, weet je dan na afloop ook nog precies wat je gelezen hebt? En waar het over gaat? Ja? Gefeliciteerd! Jij behoord tot de groep actieve lezers. Nee? Geen zorgen! Een overgroot deel van je medestudenten worstelen hiermee. Jij behoord dan tot de groep passieve lezers. Op basis van psychologisch onderzoek sinds de jaren 40 is de SQ3R ontwikkeld. Deze leermethode stimuleert een actieve uitwerking en betere verwerking van het materiaal dat je leest.

Read More →

De uitdaging van een “NEE”!

In Verkoop // on December 28th, 2012 // by // One comment

Je hebt alles uit de kast getrokken en de prospect zegt “nee”. Daar sta je; verloren, met legen handen en dat terwijl de kansen om deze deal binnen te halen er zo goed uit zagen. Wat doe je dan? Je teleurstelling uiten, de hoop uitspreken om een volgende keer toch weer mee te mogen doen en het pand verlaten?

Read More →
copyrigth 2012 CK-Motion
Top