Mac OS X  2ATTR<<com.apple.quarantineq/0081;5e0e1d0b;Chrome;E1D17BAB-5CFE-4DEB-B2BE-F2795F72455CMac OS X  2ATTR<<com.apple.quarantineq/0081;5e0e1d0b;Chrome;E1D17BAB-5CFE-4DEB-B2BE-F2795F72455CMac OS X  2ATTR<<com.apple.quarantineq/0081;5e0e1d0b;Chrome;E1D17BAB-5CFE-4DEB-B2BE-F2795F72455CMac OS X  2ATTR<<com.apple.quarantineq/0081;5e0e1d0b;Chrome;E1D17BAB-5CFE-4DEB-B2BE-F2795F72455C Deel ervaringen | CK-Motion

Wij zijn jou graag zo goed mogelijk van dienst. We vinden het belangrijk dat je een tevreden klant bent. En daar zetten wij ons dan ook volledig voor in. Met het delen van jouw ervaring help je ons om een nog betere dienst te verlenen en help je potentiële klanten om voor voor ons te kiezen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CK-Motion
Average rating:  
 7 reviews
by Jolanda de jong on CK-Motion

Christiaan bedankt voor al je inspirerende trainingen en je tips. Elke les was motiverend om gelijk aan de slag te gaan met de opdrachten van ISBW voor opleiding nima B en Key Accountmanagement. Zowel intern als extern heb ik je leerstof kunnen toepassen. Sommige mensen zal ik nooit vergeten. Jij bent daar 1 van. Bedankt.

by Peter Martens on CK-Motion

Ik dank je voor de inspirerende trainingen. Waar ik oprecht blij mee ben is dat ik tijdens jouw trainingen ook daadwerkelijk “aan de bak moest”. Dat is de beste manier om wat te kunnen leren.

by Harrie Hidding on CK-Motion

Christiaan is gedurende drie maanden mijn docent geweest bij de module Operationeel Key Accountmanagement, onderdeel van de ISBW-opleiding Post HBO Key Accountmanagement. Veel geleerd, kan algemene situaties vertalen naar jouw eigen situatie, leeft zich goed in en brengt je, als je zelf maar wilt, in beweging. Manier van doceren is bijzonder prettig!

by Carroll on CK-Motion

Christiaan was mijn docent voor de opleiding 'operationeel Key-accountmanagement' bij het ISBW. Hij kan op een inspirerende en heldere manier praktijkgericht vertellen met een prettige dosis humor.Ik heb veel van hem geleerd!

by Miranda on CK-Motion

Training Excelleren in Account Management bij ICM geboekt die door Christiaan werd gegeven. Was een leerzame training waar ook veel persoonlijke aandacht gegeven werd. Door de eigen inbreng van alle cursisten was hij voor iedereen op maat gemaakt. Een aanrader!

by Erik Lavrijsen on CK-Motion

Training geboekt bij ICM. Training werd verzorgd door Christaan Knopper. Deze 3 daagse training is nooit saai geweest, met dank aan het gevarieerde gezelschap maar zeker ook door de inbreng van deze enthousiaste trainer. Cursus is aan te raden voor iedereen!

by Ingmar van Veenendaal on CK-Motion

Excelleren in Account management: Was een erg leerzame en leuke training. Zou het iedereen adviseren. Zou zo nog een keer gaan!

copyrigth 2012 CK-Motion
Top