Kansen zien en benutten


CK-motion analyseert, inspireert en motiveert. Wij trekken alles uit de kast om je bedrijf of afdeling in beweging te krijgen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen met de mensen op de werkvloer, van het (middle)management tot in de directiekamer.

Wij kunnen een adviserende én activerende rol spelen bij lastige vragen zoals:

  • Hoe goed doet jouw organisatie het?
  • Waar liggen nieuwe kansen en mogelijkheden?
  • Hoe zet je die om in resultaten?
  • Zijn je klanten echt tevreden en hoe kan je dat meten?


Analyse en advies

Aan de hand van een quickscan brengen we de huidige situatie, de vragen en issues in beeld. Vaak geven de uitkomsten aanleiding voor verdere analyse en ontstaat de behoefte aan een concrete aanpak. Ook daar kunnen wij bij helpen. Waar liggen kansen om de effectiviteit te verbeteren? Wij denken mee en werken mee. En verzorgen desgewenst trainingen of workshops op maat, bijv. om draagvlak te creëren en (nieuwe) doelen te realiseren.

 

Onze aanpak

Een paar voorbeelden van onze werkzaamheden op het gebied van organisatiebegeleiding:

Teamontwikkeling: Hoe bouw je een team?

Binnen ieder team heb je te maken met verschillende persoonlijkheden. De vraag is of deze elkaar frustreren of juist versterken. CK-motion analyseert met verschillende modellen en technieken wat zich 'onderwater' afspeelt, en bekijkt met de medewerkers hoe persoonlijke eigenschappen maximaal kunnen worden ingezet voor teamontwikkeling en het gezamenlijke doel. Zodat de persoonlijke motivatie en de betrokkenheid op de werkvloer worden bevorderd. Hiervoor gebruiken we onder andere PersonalColor, een effectieve manier om 360 graden feedback te krijgen.

Bevlogen medewerkers: Hoe creeer je energie?

Onder aan de streep gaat het in organisaties om resultaten, want alleen dat geeft een organisatie bestaansrecht. Maar dat is slechts de 'technische kant' van het verhaal. Goed opgeleide en gemotiveerde mensen bepalen uiteindelijk het succes én het resultaat op lange termijn. Maar hoe zorg je dat jouw team gemotiveerd blijft? Hoe laat je je bedrijf (weer) bruisen van energie? CK-motion heeft verschillende praktische mogelijkheden om de energie in jouw bedrijf (weer) te laten stromen. En de bruisfactor in je organisatie (terug) te brengen.

Propositie ontwikkeling: hoe wordt je een klant magneet?

Hoe zijn de producten of diensten gepositioneerd? Sluit dit nog wel aan bij de marktontwikkelingen? En bij de bedrijfsstrategie? Of is die misschien ook aan een update toe? Hoe zorg je dat je innovatief blijft of wordt? Vragen die ondernemers en directies zichzelf met enige regelmaat dienen te stellen. Maar je eigen vlees keuren is lastig. CK-motion neemt deze vraagstukken onder de loep en inventariseert de verbeterpunten. Zodat we met elkaar een solide basis kunnen creëren om het bedrijf futureproof te maken. Meer verkopen? Creëer ambassadeurs (intern en extern) Het verkoopproces is een continu proces. Het start lang voordat een deal gesloten wordt (met een verkoopplan of accountplan) en gaat door na het versturen van de factuur. Dat biedt mogelijkheden voor cross selling en upselling. En voor het creëren van ambassadeurs binnen je organisatie en daarbuiten. Want die taak is niet alleen voorbehouden aan de salesafdeling. Alle medewerkers hebben de taak om de beste versie van zichzelf te laten zien, aan hun collega's en aan klanten. Het is eigenlijk simpel: als je medewerkers goed voor je klanten zorgen, zorgen je klanten goed voor je bedrijf. En zo maak je van klanten óók ambassadeurs. De beste reclame voor je organisatie!

 

Laat klanten voor je spreken. 

In het kader van 'practise what you preach' laten we hier een aantal van onze ambassadeurs aan het woord.

Meer weten?

CK-motion helpt je graag om die omslag te realiseren zodat medewerkers en klanten positief over je bedrijf communiceren. Vraag ons gerust eens naar de vissenkomsessie, een echte eyeopener!

Neem contact op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Een greep uit onze opdrachtgevers

cms/images/customers/Ball.png
cms/images/customers/Eneco_logo.png
cms/images/customers/ICM-logo-z-pay-off-370x211.png
cms/images/customers/Logo-Oranjedak.png
cms/images/customers/Van_Duijnen_transparent.png
cms/images/customers/dentaid-logo-imatge-gran.png
cms/images/customers/eight-lakes-logo-complete.png
cms/images/customers/flash.png
cms/images/customers/joulz.png
cms/images/customers/lister.png
cms/images/customers/logo-Dolmans-nieuw.png
cms/images/customers/sponsor-livewords.png
cms/images/customers/telecom_PNG.png
cms/images/customers/van-duynen.png
cms/images/customers/verdouw.png
cms/images/customers/vomi.png