Vergroot je mogelijkheden en het resultaat


Is (tijdelijke) ondersteuning, vervanging of versterking nodig binnen een managementteam? Of heb je behoefte aan verandermanagement? Zoek je een ervaren (tijdelijke) manager die een team bevlogen en van binnenuit tot grotere hoogtes brengt? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Nog een belofte: we zijn van veel markten thuis maar als we denken dat iemand anders het beter kan, dan zeggen we dat ook gewoon.


Effectief leiderschap verdient zichzelf terug
Durven erkennen dat je als bedrijf of management (tijdelijk) competenties mist, is een belangrijke stap naar een gezonde bedrijfsvoering met maximaal resultaat. Een ervaren interim manager kan daarin voorzien. We horen je denken 'Maar de kosten dan?'. Voor sommige bedrijven is dat -onterecht- een obstakel. Want doorworstelen op de oude voet kost vaak veel meer geld.

Investeren in groei en continuïteit
Wij leggen het meestal zo uit: als je op een gladde, smalle weg rijdt, is het advies om je blik ver vooruit te richten, te focussen op het punt waar je naar toe wilt. Zo is het ook met het inschakelen van een interim manager. Die laat je vooruitkijken, zorgt voor focus en realiseert doelen. Een interim manager zorgt dat je op koers blijf, vermindert eventuele weerstand binnen de organisatie en loodst je voorbij die eerste moeilijke meters (de korte termijn). En daarmee verdien je die investering dan ook ruimschoots terug.

Meer weten?

Interim management vanuit CK-motion kan worden ingezet als ondersteuning op een bepaald gebied, als katalysator, tijdens een (verander)project of ter vervanging van iemand in het MT. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust even contact met ons op.

Neem contact op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Een greep uit onze opdrachtgevers

cms/images/customers/Ball.png
cms/images/customers/Eneco_logo.png
cms/images/customers/ICM-logo-z-pay-off-370x211.png
cms/images/customers/Logo-Oranjedak.png
cms/images/customers/Van_Duijnen_transparent.png
cms/images/customers/dentaid-logo-imatge-gran.png
cms/images/customers/eight-lakes-logo-complete.png
cms/images/customers/flash.png
cms/images/customers/joulz.png
cms/images/customers/lister.png
cms/images/customers/logo-Dolmans-nieuw.png
cms/images/customers/sponsor-livewords.png
cms/images/customers/telecom_PNG.png
cms/images/customers/van-duynen.png
cms/images/customers/verdouw.png
cms/images/customers/vomi.png