De sleutel naar succes (voor iedereen!)

Met onze trainingen en workshops (op maat) vergroten we de kennis, inzichten en vaardigheden van medewerkers, leidinggevenden en management. Wat, hoe en voor wie, dat is afhankelijk van de knelpunten in jouw organisatie. De trainingen lopen dan ook uiteen van persoonlijke effectiviteit, commercie tot management skills. De inhoud, aanpak, locatie en vorm van de trainingen zijn altijd geheel afgestemd op jouw bedrijf/afdeling en doelstellingen.

Inspirerend leiderschap en plezierig samenwerken
Succesvolle teams en organisaties hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. Of beter gezegd, een aantal kwaliteiten. Zoals een duidelijke focus op doelen en resultaten, geloof in elkaar (en zichzelf!), eigenaarschap tonen, inspirerende leiders, teamwork, diversiteit, elkaar durven aanspreken en, ook niet onbelangrijk, plezier maken.

Creëer een doorbraak in denken en doen
In deze kwaliteiten ligt de sleutel naar succesvol ondernemerschap, door alle lagen van het bedrijf. Daarom richten wij onze trainingen en workshops altijd op een of meer van deze kwaliteiten. Aangevuld met specifieke informatie over jouw bedrijf natuurlijk. Wij maken elke training en workshop op maat; d.w.z. afgestemd op de sector, de organisatie, de deelnemers en de doelen.

Wat maakt onze trainingen effectiever dan andere?
Veel professionele trainers brengen kennis en inzichten goed over. Daarin zijn wij niet uniek. Maar het rendement van training blijft vaak laag. Om een blijvend effect te garanderen is meer nodig. Ken je het 10-20-70 principe? Van alles wat we leren komt 10% van opleidingen en trainingen, 20% door feedback, coaching en samenwerking en 70%(!) door leren en doen in de praktijk. Precies dáár zit onze toegevoegde waarde. Wij trainen en vertalen naar de eigen praktijk. We zorgen dat het kwartje valt. Gewoon door ook zelf de handen uit de mouwen te steken en te helpen om nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen.

Een greep uit onze trainingen en workshops

Management

Het succes van organisatie is meer dan ooit afhankelijk van de mate waarin ze in staat zijn zich aan te passen aan de veranderen de omstandigheden. Stilstaan is geen optie. En dat vraagt om veranderingen, die pas echt succesvol zijn als medewerkers de nieuwe werkwijze gebruiken zoals ze bedoelt zijn. Deze training geeft uw team inzicht in waarom veranderingen nodig zijn en wat wel en niet werkt.

Promotie (naar een managementrol) lijkt een verworven recht te zijn voor goed presterende werknemers. Maar is deze goede medewerker ook een goede manager? De ervaring leert van niet: 30% vind de manager ronduit slecht! Dat is niet zo verwonderlijk. Een goede werknemer valt immers op door zijn/haar individuele prestaties, terwijl een manager het moet hebben van de prestaties van het team. In deze opleiding worden uw managers zich bewust van hun rol en competenties, dagen we ze uit om uit hun comfortzone te komen en borgen we de verankering in de dagelijkse praktijk.

Moet je hard werken om je team de baas te blijven? Of laat je jouw medewerkers zelf in beweging komen? In deze opleiding leer je jouw coachend leiderschap verder te ontwikkelen. Met behulp van praktische modellen en veel oefenen leer je jouw team te coachen in hun ontwikkeling om zo de gewenste team- en organisatie doelstellingen te behalen. Je leert hoe je eigenaarschap creëert en hoe je vertrouwde dingen los kan laten en zonder de grip te verliezen.

Sneller resultaat, betere kwaliteit en een hogere productiviteit. De gemiddelde project manager kan hier alleen maar van dromen. Toch zijn er erg veel situaties waarbij deze claims met behulp van een Agile werkwijze gerealiseerd kunnen worden. Zelfsturing en feedback zijn daarbij essentieel om tot snelle verbeteringen van producten en diensten te komen. Een belangrijk voordeel van deze manier van agile werken is dat veranderingen zo als het ware in kleine stukjes worden opgeknipt, waardoor het overzichtelijk blijft – en behapbaar voor het team dat er aan werkt.

 

Sales

Een medewerker die zich ontpopt als ambassadeur en zo de aantrekkingskracht van het bedrijf vergroot. Steeds meer organisaties zien er de waarde van in. Logisch, want betere reclame is bijna niet denkbaar! Maar hoe krijg je dat voor elkaar: medewerkers die uit eigen beweging veranderen in een wandelende reclamezuil? In deze opleiding worden uw medewerkers zich bewust van hun rol en leren ze hoe ze het beste naar buiten kunnen treden.

Uitdagingen met het managen van de pipeline? Blijven de resultaten achter of kan je onvoldoende het verschil maken? In onze accountmanagement leer je hoe je jouw accounts kan beheren, krijg je inzicht in jouw kansen en hoe je die kan vergroten. Je creëert een visie op sales- en accountmanagement en verdiept je in strategie en de praktische uitvoering hiervan.

Knikkende knieën of dodelijk verveelt publiek? Als professional zal je met enige regelmaat een presentaties moeten geven. En vaak zijn deze in de praktijk vaak dodelijk saai en weinig inspirerend. In deze opleiding leer je de fijne kneepjes van het presenteren. Hoe je ontspannen een interactieve en overtuigende presentatie kan geven.

 

Teamtrainingen

Aan de hand van verschillende moderne theorieën en een 360° feedback tool ontdekken de deelnemers hun persoonlijk rol en het effect daarvan op het team. Je leert hoe je beter en slimmer kan samenwerken en hoe je op elkaar kunt bouwen.

Winst en effectiviteit zijn geen doelen! Het zijn de resultaten van een team waarin bevlogenheid, vertrouwen en eigenaarschap de norm zijn. Tijdens onze workshops en trainingen ontdek je waar je team al goed in is en wat nog ontwikkeld mag worden. En natuurlijk hoe je dat als team voor elkaar krijgt…

Vaak zien en vinden we dat het best beter kan en mag. Maar waarom is het zo moeilijk om het pad van verbeteren te vinden en te bewandelen? Bewustwording van de factoren die een rol spelen tussen waarneming en gedrag is een eerste goede stap, werken aan vaardigheden op gebied van samenwerken en communiceren maken de weg voor een sterk en bevlogen team vrij….


Inspirerende setting

Effectieve en productieve trainingen vragen om een inspirerende setting. Heb je voorkeur voor een training op locatie (extern of incompany) of wil je liever online of misschien wel hybride trainen? We geven je daarbij graag advies maar luisteren natuurlijk ook naar de wensen en mogelijkheden aan de andere kant van de tafel. Wat werkt voor jou jou, werkt voor ons. Samen kiezen we op basis van de gewenste leerweg de meest geschikte inhoud, aanpak en vorm.

Groepsgrootte
We trainen meestal in groepen van acht tot twaalf deelnemers. Dat is groot genoeg om van elkaar te leren en klein genoeg voor om veiligheid en interactie te garanderen.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat wij voor jouw team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Een greep uit onze opdrachtgevers

cms/images/customers/Ball.png
cms/images/customers/Eneco_logo.png
cms/images/customers/ICM-logo-z-pay-off-370x211.png
cms/images/customers/Logo-Oranjedak.png
cms/images/customers/Van_Duijnen_transparent.png
cms/images/customers/dentaid-logo-imatge-gran.png
cms/images/customers/eight-lakes-logo-complete.png
cms/images/customers/flash.png
cms/images/customers/joulz.png
cms/images/customers/lister.png
cms/images/customers/logo-Dolmans-nieuw.png
cms/images/customers/sponsor-livewords.png
cms/images/customers/telecom_PNG.png
cms/images/customers/van-duynen.png
cms/images/customers/verdouw.png
cms/images/customers/vomi.png