Uitspraken van onze klanten

CK-motion brengt mens en organisatie in beweging! Bij een brede klantenkring hebben we succesvol plannen omgezet in concrete resultaten. Hierbij zetten we naar gelang de behoefte, graag al onze competenties in: advies, training, coaching en/of (tijdelijk) management.
We vertellen natuurlijk graag waarom u voor een samenwerking met ons zou moeten kiezen. Maar het is natuurlijk veel leuker als onze klanten dat doen. Hieronder treft u een aantal uitspraken van klanten aan.


"Dankzij het speedbootjes concept van CK-Motion, kregen we van de ISO 27001 auditeur een positieve aantekening dat de regio nu aantoonbaar bezig is met (continu) verbeteren. Landelijk is er dan vanuit VWT ook veel interesse voor het concept. "

testimonial-person

Tonny van Dijk
Regio Manager, VWTI Zwolle

"Christiaan heeft een teambuilding training verzorgd. Hij denkt mee, pakt feedback goed op en beheerst veel methodieken die hij op maat inzet. Een nuttige en plezierige training die het fundament heeft gelegd voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling op het gebied van samenwerken tijdens projecten. "

testimonial-person

Jean Paul Schriek
Marketing manager, Eight Lakes group

"We denken met plezier terug aan de samenwerking met Christiaan (CK-Motion). Naast de specifieke taak bij verkoop heeft hij ook binnen het MT een goede bijdrage gegeven aan de algemene ontwikkeling van Eneco Haarlem "

testimonial-person

Marcel Cloosterman
Directeur, Eneco N.V. Regio Haarlem

Ik wil je van harte bedanken voor de prettige samenwerking die we vele jaren gehad hebben. Ik heb altijd erg genoten van de energie die je meebrengt. Daarnaast ken ik je ook als een hele goede ontwikkelaar die met beide voeten op de grond mooie dingen maakt. Snel ook als het moet. Ik heb daar erg veel waardering voor.

Jos Kesseleer - Manager open opleidingen ISBW

Christiaan is een inspirerende manager om voor te werken; hij daagt zijn verkoopteam uit om het beste uit zichzelf te halen. Hij biedt mensen de mogelijkheid om de volgende carrière stap te maken en geeft hen de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen d.m.v. studie faciliteiten

Ronald Dikstaal - ontwikkelaar duurzame energieprojecten

Excelleren in Account management: Was een erg leerzame en leuke training. Zou het iedereen adviseren. Zou zo nog een keer gaan!

Ingmar Van Veenendaal

Training Excelleren in Account Management die werd verzorgd door Christaan Knopper. Deze 3 daagse training is nooit saai geweest, met dank aan het gevarieerde gezelschap maar zeker ook door de inbreng van deze enthousiaste trainer. Cursus is aan te raden voor iedereen!

Erik Lavrijsen

Training Excelleren in Account Management bij ICM geboekt die door Christiaan werd gegeven. Was een leerzame training waar ook veel persoonlijke aandacht gegeven werd. Door de eigen inbreng van alle cursisten was hij voor iedereen op maat gemaakt. Een aanrader!

Miranda

Christiaan was mijn docent voor de opleiding 'operationeel Key-accountmanagement'. Hij kan op een inspirerende en heldere manier praktijkgericht vertellen met een prettige dosis humor. Ik heb veel van hem geleerd!

Carroll

Christiaan is gedurende drie maanden mijn docent geweest bij de module Operationeel Key Accountmanagement, onderdeel van de Post HBO Key Accountmanagement. Veel geleerd, kan algemene situaties vertalen naar jouw eigen situatie, leeft zich goed in en brengt je, als je zelf maar wilt, in beweging. Manier van doceren is bijzonder prettig!

Harrie Hidding

Ik dank je voor de inspirerende trainingen. Waar ik oprecht blij mee ben is dat ik tijdens jouw trainingen ook daadwerkelijk "aan de bak moest". Dat is de beste manier om wat te kunnen leren.

Peter Martens

Christiaan bedankt voor al je inspirerende trainingen en je tips. Elke les was motiverend om gelijk aan de slag te gaan met de opdrachten voor opleiding Nima B en Key Accountmanagement. Zowel intern als extern heb ik je leerstof kunnen toepassen. Sommige mensen zal ik nooit vergeten. Jij bent daar 1 van. Bedankt.

Jolanda De Jong

Een greep uit onze opdrachtgevers

cms/images/customers/Ball.png
cms/images/customers/Eneco_logo.png
cms/images/customers/ICM-logo-z-pay-off-370x211.png
cms/images/customers/Logo-Oranjedak.png
cms/images/customers/Van_Duijnen_transparent.png
cms/images/customers/dentaid-logo-imatge-gran.png
cms/images/customers/eight-lakes-logo-complete.png
cms/images/customers/flash.png
cms/images/customers/joulz.png
cms/images/customers/lister.png
cms/images/customers/logo-Dolmans-nieuw.png
cms/images/customers/sponsor-livewords.png
cms/images/customers/telecom_PNG.png
cms/images/customers/van-duynen.png
cms/images/customers/verdouw.png
cms/images/customers/vomi.png