• Meer zelfvertrouwen, kennis, vaardigheden en resultaat?
    Als u dat voor uw medewerkers zoekt bent u hier op de juiste adres!

  • Verbeterplannen, verkoop- of accountplannen?
    Uw organisatie in beweging krijgen. U wilt meer, beter of ander resultaat? Wij zorgen ervoor!

  • Tijdelijk vervanging, verbeter plannen implementeren?
    Hier vindt u een resultaatgerichte en enthousiasmerende interim manager die zichzelf overbodig maakt!

WIJ GAAN VOOR SUCCES

Wilt u uw bedrijf, afdeling of team een ‘boost’ geven? Het is onze passie om ‘mens en organisatie in beweging te krijgen’. Succesvol ondernemen is immers meer dan ooit een kwestie van adequaat kunnen anticiperen op de steeds sneller veranderende wereld. Wij richten ons op het opleiden, trainen, begeleiden en desgewenst sturen van verbeteringen! Gedragen door de leerprocessen, waardoor medewerkers en management hun groeipotentieel volledig kunnen ontplooien.

Missie

Bedrijven en hun medewerkers bewegen om vanuit hun huidige situatie uit te groeien tot een gedreven, sterker en succesvoller winnend team!

Visie

Verbeteren is voornamelijk een kwestie van oude ‘gewoonten’ afleren. Mensen (opnieuw) verbinden aan de organisatie doelstellingen. Initiatief en creativiteit stimuleren door mensen op hun echte drijfveren te raken en daarmee tot betere prestaties te bewegen! De weg naar meer succes is er één van het leren, evalueren, bijsturen en implementeren. Wij ondersteunen dit proces met training, advies en (tijdelijk) management.

Kernwaarden

Betrokken:
Wij werken altijd samen (met u) aan de gewenste resultaten.
Ontwikkelen:
De omweg van het leren is de snelste weg naar resultaat
Plezier:
Passie en plezier zijn de basis van gedrevenheid
Deskundig:
Theoretische kennis en praktische ervaring blijven ontwikkelen
Aktie:
Gedrag is de ontbrekende schakel tussen plannen en resultaat

Ons Team

Christiaan Knopper>

Christiaan Knopper

Directeur en Trainer

Christiaan is de oprichter en drijvende kracht achter CK-Motion. Hij heeft alle aspecten van het verkoopvak "doorleefd". Van verkoper tot en met general manager! Hij heeft ervaring met alle operationele, tactische en strategische (commerciële) processen en kent de "in- en outs" tot in detail. Hij is een pragmaticus die tot op de dag van vandaag midden in speelveld staat. Zijn overtuigingskracht gebruikt hij effectief om het vertrouwen en respect van anderen te winnen. Hij is gericht op resultaat en weet ook op het gebied van teambuilding stappen te zetten. Naast zijn grote praktische ervaring beschikt hij tevens over een ruime theoretische achtergrond. Deze combinatie zet hij al ruim 15 jaar succesvol in tijdens trainingen en interim opdrachten. Naast zijn eigen activiteiten is hij als auteur, docent en examinator verbonden verschillende opleidingsinstituten voor de opleidingen NIMA Sales A en B.

Cokky Knopper>

Cokky Knopper

Back en Front Office

Cokky is vooral een mensen mens. Met een bijzonder goed gevoel voor klantvriendelijkheid en vol inspiratie en creativiteit. Zowel voor als bij onze eigen klanten. Zo is zij bij het Isala theater al vele jaren een graag gezien gezicht op het secretariaat en het bespreekburo.

Ons netwerk>

Ons netwerk

Vak specialisten

We beschikken over een groot netwerk van zelfstandig werkende professionals. Zo kunnen we voor iedere vraag en ieder project de juiste specialisten inschakelen. In onze netwerkgroep FastForward bevinden zich o.a. specialisten op het gebied van tekstschrijven, internet marketing en sociale media, wetgeving, financiën, hrm en mindmapping. Wij spreken elkaar maandelijks tijdens onze bijeenkomsten voor reflectie en kennis uitwisseling en werken nauw samen.

Onze klanten
copyrigth 2012 CK-Motion
Top