Mac OS X 2ATTR<<com.apple.quarantineq/0081;5e0e1d0b;Chrome;E1D17BAB-5CFE-4DEB-B2BE-F2795F72455CMac OS X 2ATTR<<com.apple.quarantineq/0081;5e0e1d0b;Chrome;E1D17BAB-5CFE-4DEB-B2BE-F2795F72455CMac OS X 2ATTR<<com.apple.quarantineq/0081;5e0e1d0b;Chrome;E1D17BAB-5CFE-4DEB-B2BE-F2795F72455CMac OS X 2ATTR<<com.apple.quarantineq/0081;5e0e1d0b;Chrome;E1D17BAB-5CFE-4DEB-B2BE-F2795F72455C Succesvol verbeteren met ‘speedbootjes’?! | CK-Motion

Succesvol verbeteren met het speedboot concept

Verbeteren doe je van binnen uit! Meerdere kleine bootjes doen een olietanker van koers veranderen!

Wilt u uw organisatie verbeteren?
Nieuw elan en energie in uw organisatie?
Veranderen met vertrouwen en plezier?
Een hoge medewerkers tevredenheid?


Met het speedboot concept krijgt u het allemaal!

Veranderen is niet eenvoudig
We lezen en horen vaak dat initiatieven om een verandering in een organisatie te bewerkstelligen op een jammerlijke mislukking uitlopen. De woorden ‘veranderen’ of ‘reorganiseren’ zijn op zich al voldoende om menig manager en werknemer de gordijnen in te jagen. Toch erkent iedereen de noodzaak om jezelf als bedrijf (en individu) te blijven ontwikkelen.

Doorbraak denken
Hoe kan je de huidige (misschien zelfs wat fossiliserende) situatie waarin het bedrijf of afdeling zich bevindt dan succesvol doorbreken? Om een olietanker, van bovenaf, van koers te laten veranderen heb je onevenredig veel energie en tijd nodig. En deze vergelijking gaat in veel grote(re) organisaties uitstekend op! Het management wil graag de koers verleggen, maar de praktijk blijkt weerbarstig. Ondanks alle communicatie en inspanningen lijkt het alsof de organisatie maar niet van koers wil veranderen.

Het speedboot® concept!
Het speedboot concept is een even ingenieus als eenvoudig concept. De grote kracht is dat het volledig anders is dan alle andere initiatieven die u of uw mensen al eens gezien of gehoord hebben. Enkele belangrijke gedachten waarop het concept leunt zijn:

 • Verbind richting en actie!
 • Gedragsveranderingen komen van binnen uit
 • Voor verbeteringen zijn richting en ruimte noodzakelijk
 • Veel kleine veranderingen resulteren in groot resultaat
 • Geef aandacht aan mensen die wel willen
 • De snelste weg voor verbeteren is die van experimenteren/leren
 • Vier en deel het resultaat

De praktijk
Het concept heeft ondertussen haar kracht bewezen. Medewerkers werken proactief en voelen zich gewaardeerd. Cultuur en sfeer verbeteren en de medewerkers tevredenheid stijgt. Duidelijk zichtbare successen en de stijgende resultaten als gevolg!

Meer weten?
Wilt u zichzelf overtuigen of het ook voor u kan werken? Zien welke concepten, materialen, ondersteuning en resultaten de speedbootjes voor u kunnen brengen?

Bel of mail voor een verrassende presentatie!

copyrigth 2012 CK-Motion
Top